top of page
Daugelis verslininkų žino, kad bendradarbiaudami galime pasiekti didelių rezultatų. VšĮ Žmogiškųjų išteklių stebėsenos ir plėtros biuras direktorė, būsimų Gilvyčių globos namų idėjos sumanytoja Asta Jaseliūnienė didžiausiai ryšių plėtros ir rekomendacijų organizacijai pristatė mūsų idėjos konceptą. Šis socialinis projektas jau sulaukė didelio susidomėjimo, tad iš BNI Saulės organizacijos dalyvių sulaukėme gausaus palaikymo:
Eglė Balčytė - Erdvės pažadėjo prisidėti projektuojant baldus;
Jonas Mikalauskas - Brezentai.lt parems mus tento uždengimu;
Mindaugas Priedininkas - Geopasaulis padės sutvarkyti lauko kiemą;
Andrius Senkus - Renginių organizatorius, suorganizuos atidarymo šventę.
Evestina Linkienė - Ainava pasirūpins valymo darbais.

Norime pasidžiaugti, jog projektas jau pradėtas vykdyti:
1. Nupirktas mokyklos pastatas
2. Architektas Kristijonas Murauskas (Lava projects) prisidėjo prie globos namų projektavimo ir leidimų gavimo.
3. Kornelijus Slotkus - UAB SERPAS sudarė projekto samatą.
4. Justas Virganavičius (MB JDB Statyba) remia griovimo ir statybos darbais.
5. Laimonas Dirmeikis, Serverių ir debesijos paslaugos Bacloud, visada padeda kontaktais, o kai būna sunku, visada palaiko ir motyvuoja eiti tik į priekį.

Tam, kad darbai vyktų kuo sparčiau, mums reikalingas Jūsų palaikymas. Jei tikite mūsų projekto idėja ar norite sužinoti daugiau - mes labai kviečiame jus atsigerti šilto gėrimo ar net pasivaikščioti projekto vietoje - šiuo metu statybų objekte. Prisidėti prie porjekto galite ne tik finansiškai, bet ir savo jėgomis! Na, o tyliai palaikantiesiems norime paprašyti, jog pasirūpintumėte, kad 1,2 proc. nuo valstybei sumokėto pajamų mokesčio būtų panaudoti prasmingai. Skirkite savo dalį būsimiems Gilvyčių globos namams ,,Nauja pradžia".


bottom of page